Verhuur opslag/buitenterrein

Verhuur

Wij bieden verhuur aan van onze verharde, en omringd door hekwerk,  buitenterrein van ruim 2.000m2 deze is compleet of in delen te huur. De huurprijs is afhankelijk van de oppervlakte die gehuurd wordt.

Er is een heftruck aanwezig dus laden en lossen kan geregeld worden (tot 7,5ton). Op verzoek kunnen ook zwaardere delen geladen worden. Op werkdagen zijn er altijd mensen aanwezig en kunt u uw spullen halen en brengen. Het buitenterrein is na sluitingstijd altijd afgesloten!

Er wordt gewerkt aan een aantal zeecontainers zodat ook verhuur van binnen opslag mogelijk zal zijn. Hoeveel m2 dit gaat worden is op dit moment nog niet bekend. Momenteel beschikken wij al over een aantal zeecontainers. Deze kunt u vinden op onze buitenterrein.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0591 – 31 41 63 of bekijk onze contactgegevens.

Verhuur Hobo Hydrauliek

Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan wij met u een contract opstellen zodat de veiligheid altijd wordt gewaarborgd. Het contract gaan wij daarom ook samen met u doornemen. Wij kunnen niet alles bij ons opslaan in verband met eventuele gevaarlijke situaties.

Naast het verhuur van opslaglocaties leveren wij nog veel meer diensten. Bent u geïnteresseerd? neem dan een kijkje op onze dienstenpagina.

Bekijk ook onze webshop